12 dec. 2010

Väldigt mycke!

Nu ni, nu sätter stressen in! I natt kommer kära systeryster hem vilket innebär en hektiskt vecka med varenda dag uppbokad...

Måndag 13/12: Lucia, Edvin ska vara med faster hela dagen fram till 14 då han ska vara på dagis en stund innan Lucia firandet drar igång vid 15. När Edvin är med faster tänkte jag umgås med syster... Efter Lucia är det fika på dagis och sen tänkte syster och jag äta julbord på IKEA så hon får jula sig lite här hemma!
Tisdag 14/12: Syster sover här och vi tar det nog lugnt på förmiddagen, på eftermiddagen blir det en sväng till farmor och sen till pappa och Eva på middag!
Onsdag 15/12: Jobb hela dagen, eller iallafall från 12.40
Torsdag 16/12: Stockholm med syster och Edvin för att träffa finaste Fia!
Fredag 17/12: Jobb, jobbar dock kortdag och hoppas på en lugn kväll hemma med familjen!
Lördag 18/12: Jobb, jobbar stängning och sen är det bara till att åka hem och hämta familjen för att skjutsa Älsklingen till hans julbord och sen tänkte jag fira lilljul med mamma och dom eftersom det är systers sista kväll i Sverige!
Söndag 19/12: Jobb hela dagen :p och fira 4:de advent!
Måndag 20/12: Jobb
Tisdag 21/12: Klippa luggen och jobba.
Onsdag 22/12: Jobba
Torsdag 23/12: Jobba

Och så ska vi få in julklappsshopping, matshopping och lite annat som måste göras innan jul, typ storstädning! Men det löser sig nog det gör det alltid och det kommer gå så bra!

I fredags var vi på julbord med jobbet, vi var på hyllan och kollade på wallmans, mycket bra och trevligt var det :o) Pappa och Eva barnvaktade Edvin eftersom Älsklingen var tvungen att jobba och det hade gått så bra för dom :o)

KramsKrams

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar