15 juni 2011

Obeskrivligt!

Idag var det ju som sagt dax för återbesök på NEO, där fick träffa Doktor Katarina gissa om hon blev förvånad över vår lilla Edvin :o) Fina ord öste hon över honom, han pratar fantastiskt bra, otroligt rar och fin, kan mycket och framåt och go och glá! Nått psykologtest blev det inte det kommer vi tydligen få en separat kallelse till... Det besöker kommer ta ungefär hela dagen så nu funderar jag på vad man gör på en sån kontroll. Dessutom så ska vi ju till ögonläkaren med men det kommer nog inte bli förens i höst då dom har otroligt mycket på ögonmottagningen nu men bortglömda är vi inte. Katarina tyckte sig med höra ett litet blåsljud på hjärtat inget hon egentligen är orolig över men hon ville att det skulle kollas upp så ett besök på hjärtmottagningen kommer det också bli under hösten. Så 3 besök till på sjukan inbokade detta år för lilleman och så hoppas vi på att det räcker :o) Det är så härligt att få höra från utomstående att han faktiskt är riktigt duktig på det mesta... Katarina tyckte även att pratade otroligt rent och bra.

Nästa besök hos läkarna på NEO är tänka till 5-5½ års åldern ungefär och sen en psykologkontroll vid 6½ känns riktigt skönt att dom har bra kontroller och så tycker jag.

Fotograferingen på dagis hade gått bra det med Edvin pratade om det när han skulle sova så han somnade inte förens klockan var närmare 9 men nu sover han och jag hoppas han sover gott hela natten.

KramsKrams

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar