30 dec. 2011

2011 i ord!

Ja ni 2011 var året då det hände mycket tyvärr måste jag ju säga att jag tycker det negativa fick ett övertag över det positiva. Tråkigt men sant. 

Januari- kommer jag inte ihåg så mycket av förutom att det var en massa snö och kallt ute.
Februari- Kallt och en massa snö här med va? Om jag vill minnas rätt så var det på det viset. 
Mars- Hände en massa saker men känner trots allt inte att jag vill dela med mig av det just här och nu, dom som vet dom vet och dom som inte vet dom vet inte och behöver inte veta heller. Just då var det iallafall positiva nyheter Jag fyllde förövrigt 27 år. 
April- Var en tung månad. Det positiva vänta och blev negativt. Tråkigt men thats life. 
Maj- Var en varm månad om jag inte missminner mig. Edvin har i stort sett klarat av hela våren utan att vara hemma från dagis. 
Juni- Edvin blir godkänd på sjukhuset och får fin fina omdömen av doktorn.
Juli- Hade semester hela juli, dåligt skitväder var det men en trevlig och bra semester hade jag, blev några dagar på Åland med pappa och Eva och så blev det lite dagsutflykter här hemma med nära och kära. Semestern avslutades med Fina Jenny hos Syster på Malta. Suveränt härligt varmt och skönt. 
Augusti- Börjar jobba igen efter semester... Jobbläget ser inte så bra och jag får gå ner i tid (har dock inte trädit i kraft ännu då jag har fått lita viktimmar) Börjar söka nya jobb och nya utmaningar. 
September- Jag och Edvin åker på minisemester med mamma till min moster. Edvin blir kallad till hjärtläkaren och allt ser fantastiskt bra ut. Träffar min jobbcoach för första gången, känns super bra. 
Oktober- Edvin blir godkänd hos psykologen (som jag kom på nu att jag skulle ha fått hem papper på aja får ta tag i det efter helgerna som är kvar) Nästa träff med henne är innan skolstart för att se om han är mogen att börja skolan.  Edvin blir godkänd hos ögonläkaren, nästa träff där blir när han är 5 år.
November- Ja ni vad hände här? En varmmånad? 
December- Börjar märka att mitt höger öga inte är som det borde och resten om det vet ni ju :p Edvin har haft ett bra år på dagis och varit borta max 10 vabbdagar, visst han har varit lite mer sjuk men det har vi löst på annat sätt.

Nu måste vara 2012 bli ett super år, på alla håll och kanter tycker jag!!! Syster kommer hem iallafall hem en sväng nu i januari och så hoppas jag på att jag kan ta och åka ner till henne nått med. 

Läkaren har inte hört av sig om hur röntgen bilderna såg ut heller så det kanske inte var så farligt som det lät i onsdags... Hoppas iallafall att hon hör av sig nästa vecka, känns jobbigt att vänta i 2 veckor. 

KramsKrams

1 kommentar:

  1. 2012 kommer bli awesome! Jag har det på känn. En summering av mitt år. Jan - As till kille, Feb - As till kille, Mars - Kille har affär, April - Återhämtning, Maj - Back in the game, Juni - Fridfull, Juli - As till kille tillbaka, Aug - As till kille blir as igen, Sep - Back in the game. Okt-Dec - Det börjar arta sig. 2012 - Det är den underbara framtiden.

    När kommer du ner? Vore superskoj o få ner dig snart.

    Gott Nytt år - Kramkram

    SvaraRadera