13 juni 2011

För en gång skull!

Härligt väder denna helg bjöd på trots varningar om regn men inte kom det mycke regn heller... Kom en skvätt igår morse men då sov jag :o)

Hela lördagen tillbringades hos svärfar, dom har köpt en litenliten kattunge som är såååååå söt. Vi var ute HELA långa dagen och Edvin lekte med vattnet och lyckades spruta ner typ hela mig med vattenslangen tur att det var så varmt och blåste så att jag blev torr snabbt.

Igår var vi iväg och träffade Ida och Vilda en sväng trevligt, trevligt. Idag sov Edvin ända till 8 så vi tar det lite lugnt nu på morgonen... Sen sak vi bege oss iväg till vaccinationsbyrån för att ta spruta nr 2 mot fästingar. Eller jag ska ta min första och Edvin sin 2:a sen blir det inte någon förrens om typ 10 månader och efter det är det vart 3:dje år på barn under 15 och var 5:e år på oss vuxna. Lika bra att köra på när man ändå har påbörjat det så man har skyddet och dessutom kostar ju varje spruta 200 kronor eller vad det var så då känns det ju dumt att börja om från början.

KramsKrams

2 kommentarer:

  1. Vaccination! Det där kommer jag ju att tänka på nu när det är sommar igen. Ska man...?

    SvaraRadera
  2. Vi ska vara på Åland i sommar och det räknas som högrisk område så det är därför vi vaccinerat oss... Känns om det säkra går före det osäkra :o)

    SvaraRadera