21 maj 2009

OP-avklarad!

Då var man hemma igen! Vad allt alltid tar tid på sjukhuset, hatar väntan! Edvin fick iallafall den sena OP-tiden vilket innebar OP tidigast 12 och senast 14, dom kom och hämtade oss 13.30.

Jag fick följa med in under sövningen kändes bra att få vara med tills han somnade även om det var lite obehagligt. OP:n skulle ta cirka 2 timmar men dom ringde efter drygt 1 timme så fick vi komma och gå in och sitta bredvid på uppvaket, han vaknade efter cirka 1 timme och då hade han ett stort smile på läpparna och ville absolut inte ha en nål i handen med dropp. Under tiden som vi satt på uppvaket så blev en lite bebis akutsjuk och det kom typ 20 människor från alla håll och kanter in i rummet som sprang hit och dit, det var värre än på neonatal vill jag lova, för där var det liksom lungt fast det var bråttom bråttom.

Fick stanna över natten fast han mådde som en prins, men det är av ren rutin och idag fick vi vänta läääääänge med att bli utskrivna men nu är vi hemma och tar det lugnt, vi har sovit en stund och ska snart på middag hos mamma :o)

KramsKrams

2 kommentarer:

  1. åh så skönt att allt gick bra! :)
    idag fick min kompis i sthlm barn, en liten wilma! :)
    nu ska jag laga lite mat, hungrig efter jobbet.
    kramar!

    SvaraRadera
  2. Härligt att höra att allt gått väl. Ses nästa fredag. Kram

    SvaraRadera