1 mars 2011

60

På jobbet igår gick det fort och vips så var klockan 3 och det var dax att bege sig hemåt... Hämtade upp en lagom trött Edvin som inte sovit nått på hela dagen på dagis precis som jag bett om... Väl hemma var han smågrinig mest helat iden för allt. Men han höll sig vaken till kvart över 7 och sen fick han sova. Detta hjälpte dock inte... För inte sov han hela natt heller, han vaknade 2 ggr och den sista gången var vid halv 4 och då var han vaken i typ 40 min... PAIN nu börjar det känns i kropp och knopp att man aldrig får sova fler än 4 timmar åt gången kan jag säga.

Förstår inte vad det är som har hänt han sov ju hela nätter innan han fick lunginflammationen men efter det så har det aldrig kommit tillbaka, konstigt, tycker det borde vara jobbigt för honom med!

Idag ska vi iallafall iväg till BVC och kolla vikten vi har ju inte varit där sen han blev 2 så det ska bli spännande att se vad som hänt på den fronten, har ju vägt han hemma men det är ju alltid bättre att väga på samma våg och våran här hemma verkar inte vara den bästa att väga barn på.

KramsKrams

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar