14 sep. 2011

13 dagar senare!

Se där ja, imorse ringde det en kvinna från barnpsykologmottagningen så den 20 oktober ska Edvin dit på bedömning. Har lite tur just nu att allt sånt infinner sig på mina lediga dagar vilket känns skönt. Nu håller vi bara tummarna för att Edvin ska hålla sig frisk med. Nästa torsdag ska vi ju till hjärtmottagningen för kontroll med. Nu väntar vi bara på att få en tid till ögonläkaren med men det verkar ju ta sin lilla tid. Förhoppningsvis så dyker det ner en tid i brevlådan inom kort för det med.

Är iallafall i stort sett färdigpackad inför morgondagen vilket känns skönt lite småplock kvar bara, nu skulle vi haft vår lilla bärbara dator kvar så Edvin hade kunnat kolla på någon film eller så... Kanske ska man skaffa någon bärbar DVD i framtiden för såna här tillfällen? Tåls att funderar på iallafall. 

Igår körde vi ner Edvins trehjuling, bobycar och lära-gå-vagn till källaren det var han själv som cyklade ner trehjulingen och han sa så fint godnatt och vi ses till våren till cykeln :o) Hoppas han inte kommer sakna det allt för mycket nu under hösten blir det skrik och panik får vi väl helt enkelt hämta upp den igen. Tanken är ju att han ska få en riktig cykel till nästa sommar! 
KramsKrams

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar