13 sep. 2011

Fix, trix och don!

 Är sjukt trött och tänker hoppa i säng när jag skrivit klart det här... Idag har det varit en inne dag för oss för usch och fy så det blåste och regnade när vi stack iväg till affären på förmiddagen. Dagen har mest handlat om undanplock lite tvätt och packning inför torsdagens resa neråt västkusten. När vi ändå är nere i väst så kommer vi självklart ta en tripp till Gekås i Ullared... Det ska vi göra på fredag, wieee vi får se när vi kommer hem antingen på lördagen eller söndagen men jag tror det lutar åt söndagen vill ju ha en shopping dag på lördagen också, mycket att se och titta på där nere ju... Måste till Freeport och kolla utbudet också :o) Det är bra mycket bättre än Barkarby det :p 

Imorgon blir det jobb hela eftermiddagen och sen blir det till att packa det sista när man kommer hem på kvällen. Edvin är laddad och pratar om det hela tiden mysgoset. Hoppas det kommer gå bra i bilen bara det är längesen vi åkte så långt med honom det tar ju ändå runt 6 timmar att ta sig ner... Men vi får väl stanna lite på vägen för lite mat och så får han sträcka lite på benen. 

Idag har jag även inhandlat Älsklingen födelsedagspresent ingen big deal men ändå rätt så shysst tror jag. Har beställt den från internet så den kommer inte komma förrens om lite drygt 3 veckor. Hoppas den är lika snygg som den var på bilden. 

KramsKrams

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar