4 nov. 2011

Framåt!

Edvins aptit verkar ha kommit tillbaka någelunda sen förkylningen eller iallafall frukost intaget... Igår hade han bara smakat på maten på dagis men på vägen hem klämde han i sig en HEL banan och det har han nog aldrig gjort förr! 

Tipset på att få Edvin att sova hela nätter av psykologen verkar gå åt rätt håll igen han blev ju sjuk när vi precis hade kommit över de värsta nätterna och då hamnade vi liksom på ruta 1 igen... Men nu känns det som om vi är på rätt väg igen för i natt har han sovit hela natten bara jag själv som legat och vridit och vänt mig! Bättre att få sova till 6 på morgon i sträck än att få sova till 7 och bli avbruten mitt på natten! 

Nu är det bara det där med blöjan kvar men det går bra från dag till dag ibland vill han inte allas gå utan den och ibland vill han bara gå med kallingarna och det går hur bra som helst. De är värre när han är på dagis och man är mitt uppe i leken... Men när sömnrutinerna sitter då köra vi på som attan med blöjan också. Tror inte på stress och press utan det kommer när det kommer helt enkelt!

KramsKrams

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar