6 juli 2009

Semester!

Då är det semester som gälleri stället för föräldraledighet det varar i 2 veckor och sen så har jag tagit lite andra veckor senare i sommar och höst. Ledigheten började med att vi gick upp vid halv 7 och mös lite i soffan och läste tidningen, Edvin är så rolig han liksom vill upp den tiden och och så vill han ligga på golvet och flippra lite med sina saker kanske 1 timme och sen vill han sova 1 timme till så det gjorde vi och sen blev det frukost och promenad.
Edvin har sedan igår kommit på hur man ålar fort, så nu går det fortfort så man måste hänga med hela tiden i vad han gör, sladdar är väldigt roligt att leka med.
Igår var vi hem till Älsklingens mamma och hälsade på hans syster hade tagit hand om en lösspringade hund i hos dom i lördags men det var ingen som hade hört av sig till polisen om det, konstigt tycker jag, själv skulle jag gjort en anmälan på en gång om min hund sprungit bort, men så hörde dom av sig och kom och hämtade han, hon som hade han verkade iallafall bra konstig.
KramsKrams
"Gräset är grönt där man är, bara man vattnar det."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar