24 aug. 2010

Tisdag!

Edvin vaknade klockan 5.30 undra om han kände på sig att det var någe speciellt som skulle hända idag :o) Det gick iallafall super att lämna på dagis han försvann med en gång även om han var lite fundersam till en början men när dagisfröken kom så blev det så bra så. Idag skulle dom fira hans födelsedag i efterskott :o)

Själv har jag precis kommit hem från en tripp till MAXI för att handla lite tårta till kvällen sista kalasdagen idag ju, blir 5:e kalaset :o) Mormor är kvar på sjukan, men morfar kommer ändå och mormor verkade må bra iallafall och det känns skönt att veta. Så nu sitter jag här hemma och funderar på vad man ska göra såhär första dagen hemma själv... Ska väl snart ta och hoppa in i duschen och sen bara slappa tills den lille ska komma hem.

Edvin fick en jättefin röd cykel av morfar sin igår och så en bok på engelska om Nessie, lockness odjuret ni vet och så fick han en liten mjukis Nessie med.

Imorgon börjar allvaret igen, nu håller vi tummarna för att Edvin ska hålla sig frisk, det är ju min tur att vara hemma nästa gång han är sjuk ju :p

KramsKrams

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar