2 aug. 2010

Ännu mer regn och åter regn!



Jag undrar vem som beställt detta väder!?

Hela helgen har rusat iväg och nu är det Måndag igen. Lördagen började med en sväng till lekparken med hela lilla familjen Hade en superskoj dag, spelade fotboll med Edvin, vilket han älskade som tusan :o) så nu vill han spela inne hela tiden med. Jätteduktig var han med, tror han kan bli proffs. Han ska minsann visa Doktor Erik att han med kan bli elitidrottare trots nedsatt lungfunktion! På kvällen bar det av hem till Jenny på lite förfest och trevligheter tillsammans med Sofia, Frida och en annan kompis till Jenny... Förfesten blev mer en fest hela kvällen helt plötsligt så var klockan 2, lite sent att åka ner på stan då :o) Men vilken trevlig kväll! Riktig tjejkväll! Söndagen tillbringades i soffan och med mys med Edvin och sen middag och promis med mamma!

Idag har Ida och Vilda varit på besök vi hade tänkt gå ut men regnet bara öste ner ju, och mina regnkläder är på tok för stora så jag måste köpa nya och så ska jag investera i ett par gummistövlar med så vi kan vara ute i regn och rusk sen. Men vi fikade och hade det trevligt ändå. Edvin och Vilda snodde nappar och kex av varandra hela tiden :o) Imorgon ska vi iväg till Nickis med dom med, Edvin ska visa Vilda hur man leker där :o)

Eftersom det ska regna imorgon med så blir det inte stugan förrens på onsdag så vi blir bara där en natt men bättre än inget, vi ska nog ta oss dit nästa vecka med om vädret är bättre då.

KramsKrams

4 kommentarer:

  1. ja en riktigt trevlig kväll var det! :) kramar!

    SvaraRadera
  2. Doktor Erik? är han snygg?

    SvaraRadera
  3. SysterYster Doktor Erik är i ungefär 50-55 års åldern och petar sig i näsan när han pratar allvar, absolut inget för dig!

    SvaraRadera