30 juli 2010

Första veckan!

Jaha då har man varit ledig i 1 vecka och det har bara sagt nafs... Imorgon så skulle vi ha åkt till Rättvik men det blev tydligen inget av med det, är rätt så pist på folk som bjuder med men sen skiter i en så nästa år bokar vi någe själva!!!

Veckan som gått har vi ju fyllt ut med lite små utflykter och sånt idag har vi varit på Nickis och lekt och ändå vill Edvin inte sova, nu har han pepparpeppar äntligen kommit till ro och somnar!

Imorgon blir det utgång med Jenny och Sofia och någon kompis till dom, hoppas på en trevlig kväll och lite dans :o) Nästa vecka sticker vi nog upp till stugan och stannar där några nätter, ska införskaffa en sandlåda till Edvin sen kan vi nog ha skoj där... I höst ska vi röja lite däruppe så nästa sommar kanske vi kan sätta upp en gungställning och fixa lekstugan. Nästa fredag blir det en tripp till Gävle för att sova på hotell 1 par nätter och så ska vi gå på Furuvik och eventuellt träffa ett par och deras son som vi träffade på Sjukhuset, ska bli trevligt så hoppas dom kommer. Sen ska vi vara hundvakt några dagar med ska bli skoj! Sen är det en massa bakning och städning som står på schemat måste ju ha någe att bjuda på när Edvin fyller år.

KramsKrams

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar