27 juli 2010

Sådär!

Några dagar har gått och det är tisdag idag... Hade en supertrevlig helg hos Systeryster trots skyfall och att man kände sig som en dränkt katt, provsmakade både lamm och anka för första gången lammet var riktigt gott anka inte så jättegott men kul att testa iallafall. Igår var vi ut till Svärfar en sväng och på eftermiddagen kom Svägerskan förbi på lite mat och lite födelsedagsfirande i förskott för Edvin eftersom hon inte är hemma när han fyller år, han fick en supersöt pyjamas och en leksakspolisbil som låter tusan men han älskar den :o)

Imorse så vaknade Edvin vid 20 i 7 efter det har vi bara legat och myst i stora sängen i hans rum och läst böcker, busat och sjungit, MYSMYS!

Snart ska jag ner på stan och möta upp mamma, ska nog inhandla någon liten present till den lille, blir nog bara ett par presenter till han från oss men han ska få in lite stålar på sitt konto med, bäst att passa på när han inte riktigt förstår det här med presenter :o) (Sen vill han väl ha pengarna i handen istället) Dessutom har han redan gått 5 tröjor och 1 par byxor denna månad :p Men så är det kanske när man har en mamma som jobbar i affär :p Skor ska han nog med gå när fyller år.

KramsKrams

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar