16 juli 2010

Edvin o Jag!

Edvin var så glad igår och det var så kul bara vara med honom, han snackade på som aldrig förr med :o) Tänk vad stor han hunnit blivit, han blir ju hela 2 år i augusti!

Var iväg till fyrishov en sväng efter att han vaknat uppskattades inte sådär jättemycket tog ett snabbdopp och sen ville inte Edvin bada mer, vet inte vad det är som gör det kanske är det för mycket folk och för hög ljudnivå som gör att han inte tycker att det är lika kul att bada där som hemma i badkaret eller i poolen på dagis. han ville mest lika i lekparken dom har inne på området men det var ju så varmt i sanden att man knappt kunde stå där och rutschkanan kunde man heller inte åka eftersom den var brännhet nej lite träd runt den lekparken skulle inte vara helt fel :o)

Idag har vi varit och lekt i parken en sväng det tog väl ungefär 1 timme innan vi kom iväg för Edvin ville helst springa runt naken här hemma och latja typ tvätta händer 1 miljon gånger och sen titta lite på tv leka lite på rummet osv... Men jag tyckte att vi skulle ut i det fina vädret ett sväng och så blev det och nu har vi ätit lunch och Edvin ligger och sover en sväng.

Ikväll ska vi hem till mamma och äta lite mat, hon går på semester idag lyllans henne skulle med haft semester typ nu eller iallafall på söndag efter jobbet men så bidde det inte, får vänta 1 vecka till men sen är det min tur att ropa ut semester!

KramsKrams

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar