5 sep. 2010

Söndag!

Åååhhh vilket fint bröllop det var, mitt första kyrkbröllop! Det var min farbror Johan som fick sin Jessica. Det var fina kläder, fin musik och allt som hör till! Middagen var super och tårtan var underbar! Fin dukning och allt som hör till. Blev en rätt så tidig kväll för oss eftersom Älsklingen var tvungen att jobba idag så jävla typiskt tycker att dom kan få schemalagt vilka helger som gäller istället för att ha det som dom har det nu, men ikke då! Tror vi var hemma till 12 ungefär!

Edvin hade svårt att somna igår (somnade runt 22) man hoppas och tror att det ska göra så det små liven sover2 x-tra timmar på morgonen men ikke sa nikke 06.30 var det morgon med buller och bång och sen har det varit full rull hela dagen (han sov dock middag i 1½ timme och då gjorde jag de med :p) Nästa gång vi ska iväg så tänkte mamma att vi kunde sova hemma hos dom och dom här men igår så spelade det ju ingen större roll eftersom Älsklingen ändå skulle jobba!

Just nu pottränar vi lite sisådär eller Edvin sa bajsa och slet av sig blöjan så då var det bara till att gå in på toan och pottan ännu har inget bajs kommit men ungefär 1 liter kiss :p trots att han springer runt naken så har han iallafall lyckats kissa inne på toalett golvet, första gången ungefär 5 cm från pottan och andra gången 10 cm meter därifrån, undra om han är redo och på gång för det nu... Men det är ingen brådska det kommer när det kommer.

Förövrigt så har Edvin visat att han nästa kan HELA sången "tänk om jag hade en liten liten apa" :o) tänk va att han kan en hel sång! Och så har vi sjungit andra låtar och dansat!

KramsKrams

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar