31 maj 2011

Det blev inte rikigt som jag tänkt mig!

Edvins feber försvann igår under dagen eller han hade ju knappt någon på morgonen (37,9) Och vid lunch så var den puts väck och imorse så hade den inte återkommit så Edvin fick gå till dagis ändå eftersom han ville dit igår och dessutom så har han inte ätit någon mat på typ 2 dagar så han kanske får i sig lite mat om inte annat. Igår åt han ungefär 3 makaroner, en halv gurka, lite avokado, 2 tuggor macka, en halv ostskiva och en isglass. Han åt i och för sig litelite lite välling med men inte alls i den mängd han brukar göra när han är dålig. Han har börjat säga att välling är äckligt men så efter en stund ska han ha det ändå och så äter han en liteliten skvätt.

Jag har ju lite ledig dag idag eftersom jag jobbar hela helgen lång så nu är lillfisen inte är hemma tänkte jag passa på att torka golven för det är inte det lättaste när man har en lite Edvin hemma vill jag lova.

I söndags så låg jag på alla fyra och skrubbade, verkligen skrubbade badrumsgolvet så nu är det så fint så eller så fint det där äckliga golvet kan bli.

Imorgon ska vi ut till Vattholma och fira min kusin som tar studenten, tänk vad stor hon blivit vart tar tiden ivägen?

KramsKrams

1 kommentar:

  1. Ville bara tipsa om att nu kan ni vinna ett presentkort värt hela 10 000:- hos Nelly.com, du kan köpa en helt ny sommargarderob! Tävlingen hittar ni här:
    http://barnshopping.se/nelly-com/

    Sista dagen idag!

    SvaraRadera