15 maj 2011

Och inte det heller!

USB mojängen fick vi att fungera eller rättare sagt det fanns en miljon flera USB-uttag på datorn som jag inte visste fanns så nu fick jag över bilderna. Däremot så fungerar inte TV:n tänkte kolla på ESC igår men när poängräkningen skulle börja så blev TV:en helt svart, men ljuder fungerade men det var inte så kul att sitta och titta på en svart skärm och bara höra ljudet ibland... Den fungerar inte nu heller vet inte om det är någon sladd som har åkt ut men jag tror inte det eftersom alla andra kanalerna förutom SVT fungerade iallafall en stund sen gav resten av kanalerna upp också... Går vänta tills Älsklingen kliver upp och så jag kan fråga honom om han kan kolla det annars får vi ringa Telia och fråga. Tur att dom har support på helger!

Var hem till Älsnklinges farmor igår för att fira henne lite på födelsedagen och sen åkte jag hem till mamma med lillbusen, Älsklingen skulle iväg och det är lite tråkigt att sitta själv på kvällarna när Edvin har somnat.

Idag ska jag iväg till Örsundsbro en sväng med mamma ska kolla på Ittala outlet :o)

KramsKrams

2 kommentarer:

  1. Hej Sara!

    Johnny heter jag och jag jobbar på Telia Kundservice. Det var verkligen tråkigt att höra att du fick problem med tv´n under ESC.

    Om det fortfarande inte fungerar och ni inte redan har fått tag på oss för att få hjälp med problemet så får du väldigt gärna kontakta mig.

    Jag nås via: http://proof.telia.se/enkatpoll.asp?ProofID=15515

    Med vänlig hälsning
    Johnny Nilsson
    Telia Kundservice

    SvaraRadera
  2. Sitter ni och googlar er själva för att se om folk snackar skit om er på Telia eller?

    SvaraRadera