8 jan. 2012

Utrensning och söndag!

Har precis rensat ut Edvins gamla sängkläder i linneskåpet, han har ju fått vuxentäcke och kudde nu så det var en hel del att plocka bort i skåpet. Borde ta tag i hans garderob igen (dax att börja köpa shorts till sommaren nu vet ju av jobberfarenhet att det annars kommer vara slut när man tycker att det är dax med det.) men har inga backar att packa hans nyurvuxna grejer i så får vänta tills vi införskaffat det. 

Helgen har gått fasligt fort, i fredags efter jobbet så plockade jag upp Ida så var hon med hem hit och käkade lite mat och så satt vi och drack vin och snackade en massa goja, hel trevligt och mysigt. Igår städade jag undan julen och satte upp nya gardiner i köket. Sen åkte vi hem till mamma och käkade mat och kollade på gladiatorerna. 

Imorgon är det dax för ännu ett läkarbesök på ögonmottagningen, usch ser inte framemot det ett dugg tycker det är så otäckt när dom ska kolla i ögonen och så. Hoppas iallafall att dom kan säga vad blödningen beror på eller vad det nu är och sen vad man kan göra åt det med. Jag vill inte ha det så här längre. 

KramsKrams

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar