22 jan. 2009

Edvin

I förra bloggen så lade jag aldrig ut någon bild på våran lilla Edvin men här kommer en för er som inte träffat han ännu. Men antar att dom flesta av er därute ändå sett bilderna på facebook.

Här har vi precis ätit eller jag har ätit, Älsklingen har inte kommit hem från jobbet ännu. Edvin är för en gångs skulle lugn just nu, han har varit smågrinig hela dagen tror han är övertrött men sova är tydligen inget för honom idag. Han har typ sovit 30 min mitt på dagen.

Katterna har hållit på och härjat hela dagen också eller inte båda bara Leo han har typ vart överallt och lite till, favvisen är att vara på bokhyllan och äta på kablarna till lamporna. Han har också kommit på att jag inte når upp till han där, så jag ger upp ganska så lätt med att försöka få ner honom. Han har varit med och lagat mat med, inte lyssnar han på mig inte.

Imorgon är det då fredag bjöd över systern på middag men hon orkade tydligen inte komma hit utan tyckte att jag skulle komma till henne istället, blir nog inte så eftersom Älsklingen eventuellt ska iväg efter jobbet och Edvin ska som bekant undvika att åka buss så vi blir hemma! Men vi träffas nog på lördag, ska ju ha lite tjejmys tror jag, eller det var väl tanken först men sen blev ju planerna ändrade och nu vet jag inte hur det ser ut det visar sig helt enkelt.


KramKram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar