23 jan. 2009

Hopplöst!

Hur ska vi klara det här då? Fast, klarade vi hösten så klarar vi allt eller? Det känns bra struligt men det löser sig väl på någevis.

Edvin vaknade ganska så snart efter att jag skrivit här sista gången igår, så han var med och kollade på Handbollen och som alla säkert vet så förlorade Sverige men det var en spännande match iallafall första halvlek. Vi gick och sov vid 11 tiden tror jag att det blev och sen vaknade inte Edvin förren vid 20 i 5 och tur var väl det eftersom far hans hade glömt sätta klockan på ringning, så han for upp som ett skott där med :) Edvin hade inte kissat på hela natten och det är olikt honom, men det kanske är ett tecken på att han blivit större eller? Man blir lite orolig när man är van att han alltid har kissat. Men nu har han kissat och han slängde i sig 150 ml där vid halv 5 tiden och sen sov han till 8 fick sig en skvätt mat och sen vaknade vi typ för en timme sen :P Inatt har vi helt enkelt sovit som kungar.

Sjukhuset ringde och vi bokade en tid för hans synagisvaccination, det blir på torsdag klockan 9.30 och hon kommer hit hem till oss och ger den, supershysst jue, men då måste man ju iallafall ha lite städat hemma men det gör inget.

Sitter och funderar på om vi ska ta och ta en liten promenad, vi har ju faktiskt inte varit ute och gått på över en vecka och jag som hade bestämt! Men jag har ju varit dunder förkyld men idag känns det faktiskt ännu bättre, inte helt bra men nära.


Sitter och tittar på/lyssnar på Efter Tio med Malou och hon har samlat lite folk som får svara på lite olika moral dilemma, dilemmat just nu är "Om du fick välja vilket skulle du vara UTAN i 2 veckor, sex eller Internet" Så nu vill jag veta vad ni skulle valt :P
KramsKrams

1 kommentar: