22 juni 2010

BVC besök och allt annat!

Idag har vi BVC:at på vägen dit såg vi Rickard Sjöberg på fyrishov, tror jippot spelad in sista dagen idag så nästa vecka ska vi dit och plaska i vatten tillsammans med Ida och Vilda :o)

På BVC så konstaterades det Edvin har gått ner ännu mer i vikt, nu ligger han på 8,5 kilo han har gått ner 90 gram från högsta noterade vikten... 90 gram känns mycket på en så lite kropp som han har men han har vuxit 1 cm till så nu mäter han 81 cm. BVC-sköterskan är absolut inte orolig utan hon tror helt och hållet på att det har att göra med alla infektioner som hans lilla kropp har råkat ut för på denna korta tid så vi ska tillbaka dit i augusti och kolla vikten igen.

Sen möte vi upp Ida och Vilda och tog en lite promis hem till Idas mor och far där hon vattnade blommorna och sen gick vi vidare ner på stan och ät lunch i statsparken, mycket trevligt och mysigt.

Sen var det ett andra inskolningssamtal på dagis med, det gick hur bra som helst :o) Dom tycker att han är så duktig på allt och att han är väldigt långt fram i motoriken, där ligger han som en tvååring :o) det ända som skiljer är hans storlek! Han äter bra, tycker om att tvätta händerna, lätt att söva m.m.

Nu ska jag nog hoppa i säng så jag orkar upp till jobbet och till dagis imorgon... Getingbekämparna kommer förresten imorgon YES bort med dom äckliga djuren.

KramsKrams

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar