27 juni 2010

Det löser sig!

Midsommarafton har farit förbi och midsommardagen med och imorgon börjar en ny vecka vilket innebär 4 veckor kvar till semestern. Gissar på att det kommer vara skitväder då med tanke på vilket kanon väder vi har nu och det som komma skall. Tur att man är ledig lite denna vecka, ledig både måndag, tisdag och torsdag i och för sig så jobbar jag i helgen och det med lite X-tra timmar med eftersom Mys-Marie har semester!

Midsommarafton var kanon, sol, sol och sol... Edvin vaknade dock med feber fort som tusan ringde jag 1177 och fick en tid på närakuten vill ju inte att öroninflammationen ska komma tillbaka men allt såg bra ut dom kollade halsen med och tog ett halsprov. Febern var borta igår och jag hoppas den håller sig på avstånd nu... Fram till semestern och under semestern och gärna längre!

Idag har vi införskaffat ett parasoll till balkongen så idag har vi suttit där halva dagen och bara myst! Imorgon ska vi iväg till Fyrishov och införskaffa sommarpasset och sen ska det badas och mysas!

KramsKrams

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar