3 jan. 2012

3 timmar i telefonen!

Mina öron är döda efter ha suttit i telekö hos Telia i typ 2,5 timme eller nått totalt och sen en sväng med telenor med... Telia har nämligen fått för sig att flytta vårt abonnemang till vår nya adress, ööö vår nya adress? Vi ska inte flytta vad jag vet och flytten skedde tydligen igår så telefonen har varit ur funktion idag. Som plåster på såren får vi hyra 4 filmer gratis i boxen, helt okej plåster på såren men där försvann liksom 2 timmar av mitt liv som jag hade kunnat gjort nått roligare med. 

Träffade Martina med (stod fortfarande i kö i telen när vi sågs typ i 20 min o socialt eller vad?) det var trevligt, vi fika en sväng på fiket i närheten och sen var vi iväg till en lekpark så barnen fick leka lite, dom kom riktigt bra överrens efter leken i parken blev det en lite promis och sen vidare hem för att göra käk och sen tvätta. Hoppas vi kan ses flera gånger. Nu är sista maskinen i torktumlaren och jag längtar lite smått till sängen. Imorgon är det jobb som gäller igen har ju inte jobbat på en vecka nu så nu tycker jag det är dax att få kolla in vår nyheterna :p!

KramsKrams  

1 kommentar:

  1. Hej!

    Jag heter Christoffer och arbetar på Telia Kundservice. Det skrämmer mig att höra att du fick sitta så länge i telefon för att komma i kontakt med oss. Vi gör allt vi kan för att komma i fas efter allt oväder som varit den senaste tiden.

    Fick du inte ditt problem löst, eller om du har någon annan fråga, så får du gärna ta kontakt med mig via länken nedan.

    Ha en bra dag!

    Med vänlig hälsning
    Christoffer Svensson
    Telia Kundservice

    http://proof.telia.se/enkatpoll.asp?ProofID=15515

    SvaraRadera