5 apr. 2009

Fortfort!

Gårdagen gick jättefort, hade en del att göra. Massa folk på bussen var det iallafall men dom flesta av dom var nog på väg till IKEA! Idag har jag iallafall bilen.

Igår var det 1 månad kvar tills vi får nyckeln till nya lägenheten :o) Känns väldigt långtbort har inte fattat att vi ska flytta ännu, men det kommer väl när det blir fullt med kartonger överallt och man inte hittar det man ska ha för man har packat ner det i tron om att man inte kommer använda det.

Idag blir det en tripp till Gränby efter jobbet måste handla en jacka till Edvin åkpåsen och overallen är alldeles för varm, bättre med byxor jacka och filt som man kan lägga på och ta av. Han har ju varit så duktig den senaste veckan och sovit hela nätterna men både natten till igår och idag har han vaknat och varit hungrig och ändå åt han 180ml klockan 12 inatt innan jag gick och la mig... han fick i sig 600ml från klockan 17 till 24 och dessutom en isbitsportion potatis/palsternacka. Idag är det sista dagen men den smacken för imorgon provar vi nog morot eller brocolli.

KramsKrams

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar