30 mars 2010

PlaskaPlaska!

Idag har jag och Edvin varit ute och gått en sväng, men det blev mest till att plaska i alla vattenpölar som som fanns :o) Men mysigt det med! Tråkigt bara att solen väntade ända tills nu ikväll att kika fram men vi får hoppas den kommer fram imorgonbitti med!

Igår på BVC så pratade vi mat, jag är ju lite orolig för att Edvin inte får i sig tillräckligt vi kämpar och kämpar men ibland så är det verkligen tvärstopp fick lite råd och så och idag har det gått över förväntan med maten, han har slukat både frukost, mellis, lunch,mellis, middag, mellis och kvällsvällingen :o) Hade i en MASSAMASSA X-tra smör i hans mat så nu hoppas vi att det händer saker till nästa gångs vägning och mätning!

Var på MAXI idag tänkte handla godis till på torsdag eftersom det är skärtorsdag och så ju, man vet ju aldrig om det dyker upp någon lite påskkärring så man vill ju vara redo, har införskaffar små godispåsar med så jag tänkte göra iordning några i förväg så dom inte behöver stå i gräva i skålen det känns inte så fräscht... Nu återstår det bara att se om de kommer några helt enkelt! I gottsunda kom det aldrig några men däremot så kom dom på halloween och det firar ju inte jag direkt så dom fick inget av oss då.

KramsKrams

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar