13 nov. 2009

Fredag Igen!

Då var det fredag igen!

Igår blev Edvins rum färdigt, det blev sååååå finfint, snart ska hans säng in där med :o) Har inte riktigt fixat allt eftersom man inte kan skjuta in allt till väggarna förrens efter 1 dygn så det ska vi göra lite senare när Älsklingen har vaknat!

Cilla och Johan var här på fika en sväng igår kväll med dom hade med sig sin bamsehund Lector och Edvin vara älskade honom eller han älskar alla djur men som han klappade och skrattade :o) Edvin fick dessutom en lite försenad födelsedagspresent en jättefin NallePuh docka som sjunger låtar när man trycker på knappar, mycket uppskattad :o)

Nu är vi just hemkomna från en morgonpromenad och jag har varit och hämtat ut packet på posten och undrar om man får sätta upp julsakerna nu??? Edvin ska ju opereras nästa vecka och det vore ju skönt att ha det gjort :p och det är ju så mysigt med! Har ju sett att vissa börjat!

Resten av dagen kommer gå i lugnets tecken har inget planerat och på sätta och vis är det rätt så skönt, hoppas Älsklingen inte går upp allt för sent :o)

KramsKrams

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar