23 okt. 2009

Fredag!

Tiden går snabbt saker har gått i 1 hela veckan och nu är det redan fredag igen :o) I onsdags var vi på återbesök på neo och Edvin är alldeles prefekt sjukgymnasten blev förvånad över att han kunde stå själv så det var ju kul :o) Nu ska vi inte dit förren han är 2,5 år så om 18 månader är nästa tid inbokad :o) Det känns bra! vi har dessutom fått en operationstid nu med, så den 18 november är det inskrivning och den 19 är det dax för operationen, vet inte varför men jag är sjukt nervös mest för att jag tycker det är jobbigt när han sövs och att han kommer ha ont efteråt. Men när denna operation är klar är det inget kvar som ska göras som vi vet och det känns bra!

Igår var det P-möte på jobbet och Edvin var hos moster Sofie på jobbet dom verkade ha haft en kul tid ihop :o) Sen var jag ner på stan och träffade Cilla, mycke trevligt var så längesen vi sågs så det kändes toppen!

Idag har vi varit och härjat en sväng på IKEA mest för att Ida glömde köpa en ram förra gången vi var där och det var ju därför vi åkte dit då, men idag blev den iallafall inhandlad :o)

KramsKrams

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar