29 okt. 2010

Åååhhh

Här har man planerat för att åka och handla när Älsklingen kommer hem, Edvin behöver nya panodil så jag måste iväg och handla det... Men nu måste han jobba över, men han skulle iallafall komma hem med bilen så jag får väl ta med mig sjuklingen till apoteket! I och för sig så verkar inte så sjuklig så det är säkert tänderna som spökar... Vi har dansat disco och rock i sängen och så har vi läst massa böcker och myst i soffan och och ätit massa mellis.

Nu har vi hunnit med att handla också, Edvin skötte sig Exemplariskt och berättade vad alla grejer var som jag stoppade ner i kassen, Tomat, Gurka, Kado, lök, bajsa (0 tvättlappar :o)) medmera. Men nu är vi hemma och snart ska vi göra lite tacomys Edvin älskar gucemole och vem gör inte det!? Så det ska det göras! Och så håller jag tummarna för att han kommer äta bra med!

Dom ringde från Barnspecialisten med och Edvin hade en tid och hon som jag pratade med blev förvånad över att vi inte fått tiden än... Så vi fick tiden och allt och gissa vad som damp ner i brevlådan när vi lagt på? Jo kallelsen så klart :o) Mitt på dagen är tiden och självklart är det en dag när jag jobbar, så nu hoppas jag att Älsklingen jobbar natt den veckan för då kan han fixa det och jag jobba! Annars så får man väl vabba tror jag!?

KramsKrams

1 kommentar:

  1. åh min sötaste edvin! vad glad jag blir att han tänker på tant jenny ibland :) hur mår busungen nu? du, jag hade gärna diskat och städat hos er idag bara för att ha något o göra.. gaah så tråkigt jag har! men jag ska väl ta mig till affären snart iaf, behöver lite syre för att hålla mig vaken! vi ses på tisdag o ge edvin en krya på sig kram från tant :)

    SvaraRadera