16 okt. 2010

Blubb!

Blubb, blubb, här har vi varit vakna sen klockan 6, Härligt! Eller inte riktigt så härligt men har iallafall myst med Edvin och det är härligt han ville nämligen inte sova i sin säng och inte i vår säng så vi låg på soffan och vilade lite bredvid varandra innan klockan blev 7 och han ville titta på tv. Jag vet inte om vi ska förminska middagsluren ännu mer eller ta bort den... Hmm vi får testa oss fram lite nu helt enkelt.

Det gick bra att öppna själv på jobbet måste jag säga, glömde dock sätta igång musiken men det är ju lätt fixat :p Men det kändes lite konstigt att vara där alldeles själv!

Känner mig fortfarande lite low men det kanske blir bättre efter helgen det med, helgen kommer tillbringas själv med Edvin i stort sätt. Älsklingen ska jobba idag från kl 12 och framåt och imorgon börjar dom 8 på morgon och slutar 7 på måndagmorgon. Idag ska vi iallafall hem till mamma och ha det lite trevligt vi kanske åker iväg till morfar och mormor och så. Hoppas på en lite promis med så man kan njuta lite av det fina vädret, idag verkar det ju inte som om det blåser så mycket iallafall.

KramsKrams

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar