31 okt. 2010

Yeah!

Kanske kanske är febern borta, hoppas hoppas! Helgen har varit mysig trots en lite febrig sockersöt kille! Hua natten till igår slog han sitt feberrekord och hade 40,6 i temp men det är ju fortfarande helt normalt för småbarn att få så hög feber och med båda panodil och ipren så sjönk den.

Vi åkte iväg till Älsklingens syrra i Sthlm igår trots att Edvin inte var på topp men att vila där som hemma är ju samma sak ungefär och han blir alltid glad när han får träffa sin faster. Han spelade lite FIFA på playstation tillsammans med pappa och Linus med vilket han tyckte var superskoj.

Inatt har man ju förövrigt skruvat tillbaka klockan, förstår inte vad detta påhitt ska vara bra för!? Kan inte klockan bara få gå som den ska? Skumt det där, och det är ju hemskt när man har småbarn som inte är van vid tidsomställningen, Edvin vaknade vid kvart i 6 tiden nya tiden och det har varit gnällig hela morgon.

Just nu ligger båda grabbarna och sover och Edvin bör egentligen komma upp på fötterna nu så han somnar som han ska ikväll men eftersom han har haft feber så behöver han ju lite mer sömn med. Vid 14 tiden så kommer Cilla och Johan på lite fika och det ska bli väldans trevligt, har bakat en lite citronpaj tills dess :o)

KramsKrams

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar