4 dec. 2009

4 December!

Idag är det Edvins egentliga födelsedag, han skulle bli 1 år, 12 månader ja kalla det vad ni vill men han är inte 12 månader han är 15½ månad mitt hjärtegull han är världensduktigaste med :o) Snart går han för man ser hur han tänker och tänker när han står där mitt på golvet.

Förövrigt så verkar han inte ha vaknat upp på samma goda sida som igår, inget man gör idag är bra vad gör man då? Kanske ska lägga han en stund till brukar kunna vara det som är problemet vid dessa tillfällen. Ja, det var det som var problemet :o)

Igår tillbringade vi hela dagen nere på stan tillsammans med Cilla lyckades hitta några klappar iallafall men inte är det de lättaste heller. Hitta en varsin X-tra klapp till min kära syskon :p sen sån där som bara kände att man var tvungen att köpa på skoj liksom! Mamma kom hem igår med, får se om man åker dit ikväll och hälsar på ska eventuellt iväg och träffa nytillskottet i familjen Junebjörk någon gång idag vet inte när men kanske efter lunchen. Vi får se när Ida orkar med oss helt enkelt :p

KramsKrams

1 kommentar: