21 dec. 2009

Rätt så ljus dag ändå :p

Jag och Edvin tog bussen till BVC, irriterade mig på några 15-åriga tjejer som vägrade flytta sig från handikappanpassad platsen när det kom en äldre dam som hade svårt att stå med motiveringen "-Men det kommer fler och vi vill sitta tillsammans!!!" tillslut så flyttade dom sig iallafall men vad var det för dålig ursäkt till att få sitta och låta damen stå!?

På BVC så träffade vi på Moa med mamma, kul eftersom det var ett tag sen vi sågs, vad bebisar/barn hinner utveckla sig på 3 månader :o) Förövrigt så gick svinissprutan bra lite tårar men det gick över ganska så snabbt när man fick nappen!

Efter BVC besök och påklädning som inte är det bästa som finns så bar det iväg för att möta upp bästaste Ida och lilla Vilda, vi tog en tur på stan och sen sällskapade vi hemåt hittåt då hon skulle till sin mor o far!

vi har hunnit med mycket idag, Jag och lilla familjen åkte iväg och köpte en ny soffa som ska hämtas imorgon :o) Dessutom så har jag hunnit med att baka lite till men resten ska göras imorgon!

KramsKrams

1 kommentar:

  1. Haha hade också problem med bussen idag :P Verkar som folk inte fattar att platserna är till för barnvagnar o handikappade.. :S Hmm..

    Ha en fin jul :)

    Kraam

    SvaraRadera