13 apr. 2010

Dagen började tidigt!

Edvin bestämde sig för att det var morgon kvart i 6 imorse, okej det är ju vardag men jag vidhåller fortfarande att han BRUKAR sova till halv 8 och det är perfekt! Så iallafall upp och hopp och fix och don!

Idag gick vi ut till den stora lekparken som ligger i parken bakom pizzerian där lajade han en hel del tills han upptäckte buskarna, där ni där var det roligt må ni tro mamma fick ju inte plats att följa efter :o) Mössan fastnade och tur att han iallafall lyssnar lite på en och tog med sig mössan ut därifrån! Efter lunch blev det promis för mig och sova middag för Edvin!

Efter middagen så blev det ännu en promenad men den var tillsammans med systern! Har glömt säga att vaktmästaren kom som lovat igår och fixade listen i köket :o) Nöjd! Nu skulle jag bara vilja ha nya tapeter på väggarna där men det får vi fixa själv i sånt fall inte hela världen och det är ju inte så mycket som behövs men det är bökigt med en liten Edvin som vill vara med hela tiden så det projektet får vänta om vi ens kommer göra det :p

Hemtele fungerar igen, nu med Telia som operatör så förhoppningsvis så kommer det fungera bättre inte för att jag tyckte att ComHem var dåliga men det skulle ju kunna vara bättre!

Nu kallar sängen!
Sov Så gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar