6 apr. 2010

Solit!

Idag har jag och Edvin tillbringat dagen ute :o) Först satt vi och mös någon timme på balkongen och sen var vi ner på stan och träffade MysJenny, var till statsparken och käkade lite lunch och sen fick Edvin lek i lekparken där... Det var hur mycket folk som helst och Edvin hittade en liten kompis som han lekte lite med, eller lekte och lekte dom kastade mest grus på varandra :o) Han somnade som en stock nu på kvällen efter middagen och allt!

Har fått allt till bytet av internet/tv/tele... Tv funkar från och med idag iallafall basutbudet, internet kommer fungera från och med torsdag och hemtelen från och med nästa tisdag lite dåligt när dom sa att allt skulle fungera från och med idag menmen det är ju teknik hoppas det kommer fungera utan problem sen iallafall men det ska det väl göra!

Känner att det bränner lite härligt på näsan och kinderna :o) Mee like solen, imorgon blir det nog med en heldag ute... Förmiddag på balkongen och eftermiddag ute i lekparken tycker jag låter som en bra plan :o)

KramsKrams

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar