11 apr. 2010

Upp!

Igår så vaknade ju Edvin mitt under mitt inlägg, han somnade dock om väldigt snabbt efter lite påfyllning av välling :o) Idag var det dock svårare att få han i sängs, men så fort Älsklingen hade klivit utanför dörren så gick det hur bra som helst, kanske han bara ville säga hejdå och ge pappa en godnatt puss :o)

Prinsen som har blivit så stor, han äter fantastiskt bra högst upp på listan står makaroner, potatismos, lax och korv... Även om han äter allt som vi gör i ordning till honom så är dessa favoriterna verkar det som iallafall.

Härligt väder har det iallafall varit ute idag hoppades på att det skulle stanna tills imorgon men det såg inte ut som om det skulle bli så mycket sol då inte... Men ute kommer vi nog vara ändå eftersom nästan all snö äntligen har försvunnit (såg på tv4vädrets hemsida att det kunde bli snö på lördag, men det låtsas jag inte om :p) Det betyder att Edvin inte kommer bli blöt och kall om händerna eftersom han har haft en tendens att slita av sig vantarna för att känna på snön!

Ajust det glömde berätta att vaktmästaren var förbi i fredags förmiddags och fixade grejerna åt och oss, en sak kvar att göra men det ska han nog fixa imorgon trodde han :o) Här är det fart på gubbarna kan man säga iallafall om man jämför med U-h!

KramsKrams

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar