8 aug. 2009

Lördag!

Har knappt sovit någe inatt, somnade nog vid halv 12, 12 igår men vaknade stax före 3 av att Edvin härjade och ville ha mat, vilket han fick. Han brukar ju alltid somna om efter maten på natten men inte i natt då, nejnej här var man vaken till klockan 5 för att sen vakna vid 7 igen så jag är lagom piss just nu kan man säga.
Idag har det verkligen varit varmt, cyklade till jobbet och kände mig mer död än levade när jag kom fram tur att jag cyklade i tid hemifrån så att jag han fräscha till mig lite innan det var dax att gå in. Kändes skumt med 25 graders värme ute medans man själv står inne och larmar Vinteroverollerna och termobyxorna men jag måste nog säga att det var mer synd om barnen som var tvunga att prova dessa plagg :p
Cyklade hem i racerfart ville ju hem och hoppa in i duschen kände mig ju inte så himlans fräsch och dessutom så var jag grymt trött från nattens bravader, ställer iallafall cykeln i cykelstället springer in och trycker ner hissen och så trycker jag på 6:an och gissa vad som händer!? Jo den jäveln stannar 1 dec från våning 4 och där står jag och kommer ingen vart kommer inte ur hissen och testar om jag kan åka till någon annan våning men det funkar inte heller så jag ringde på alarmklockan och då kopplas man tydligen till SOS-alarm, men tror ni någon där verkar ha tid att svara då? Nej självklart inte så jag ringde till Älsklingen så han skulle komma ner men just då så bajsade självklart lillaskrutt Edvin så jag fick vänta lite mer och ännu inte svar hos SOS-alarm, så kom Älsklingen och han bara öppnade dörren skumt tyckte jag men nöjd. Hissen fungerar fortfarande inte det var någe med motorn tydligen.
Jag och Älsklingen kom nämligen på den braiga Ideèn att vi skulle ut och gå så vi fick släppa barnvagnen ner alla 6 trapporna och när vi kom tillbaka 1 timme senare så fungerade den fortfarande inte så då fick vi släppa upp den i trapporna igen :o) Hua!
KramsKrams o Godnatt!
"Har du en god idé förverkliga den, innan den förbleknar"

1 kommentar:

  1. härligt att overallerna har kommit! ;D det blir tidigare o tidigare.. picknick sugen?? :) kramis!

    SvaraRadera