7 mars 2009

Börjar se ett mönster

Edvin har börjat få lite rutiner nuförtiden han äter färre gånger men desto mer varje gång, han somnar runt 9 på kvällarna och sover till 4, 5 någe o så lite mat och sen sover han till 8, 9 någe för att sen vakna och lika och snacka lite och kolla in stora världen och lära sig en massa nya saker. Efter ett tag är det mat igen o sen en liten tupplur och sen är man vaken igen :) Ibland är det skönt med rutiner.
Här om dagen så började han även greppa efter saker litegran han är nog inte alltid så medveten om det men ibland iallafall, här om dagen så drog han loss 2 stora hårtussar från Baloo som inte brydde sig för 5 öre :)
Igår så fick det där efterlängtade Jaet, ni fick lägenheten! Gissa om jag är glad, nu ska det flyttas ska flytta tillbaka till lite gamla hemtrakter där jag trivs som bara den, nära till allt kommer det bli, båda mamma, pappa, syster, stan och bussen o så, super kommer det bli, läskigt bara att det högst upp på sjätte våningen men det är en stor balkong med sol hela lången dagen :) det kommer bli super det här! Jag har stora planer!
Idag var det jobb som gällde var en ganska så lugn dag men lite pyssel vid kassan och så hängde jag undan en jättefin body till Edvin egentligen så kanske han inte behöver så mycket mer kläder eftersom han börjat växa så mycket på längden men det är ju så roligt och det finns ju så mycket fint :)
KramsKrams

2 kommentarer:

  1. Jättestort grattis till lägenhet!! Var ligger den? Va roligt Sara! kram

    SvaraRadera
  2. Grattis till lägenheten! Var är det`?

    SvaraRadera