25 mars 2009

Solen!

Idag skiner solen, men Älsklingen sa att det var 10 minus ute imorse när han kom hem så varmt är det nog inte. Idag ska vi iallafall in till stan och hälsa på, på systers jobb men först ska vi förbi sjukan så att Edvin får sin synagis, detta är nog sista gången och det ska bli så skönt, jobbigt bara att det snart är dax för nästa ordinarie vaccination med, men sen kommer det ta några månader igen. Edvin är så duktig på att ta sprutor, han skriker en kort stund med sen blir det bra igen. Får se om det blir en promenad in till stan eller om det blir bussen, som det känns nu så känner jag för en promenad så det blir nog så även om det är kallt ut, jag har ju faktiskt en vinterjacka.

Ikväll så ska jag iväg och handla inför helgen, massamassa att göra innan det måste hinna med att dammsuga med så att mamma inte får spader när hon ska vara barnvakt på lördag :o)

Nu ligger iallafall lägenheten upp på UH och det verkar iallafall som att det är bra intresse för den, så hoppas att det kommer folk och tittar känns ju surt om man städar som en tok och är hemma och så kommer det ingen, men det visar sig väl.

KramsKrams
Glad, Gladare, Gladast

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar