19 mars 2009

Ska snart iväg!

Snart ska jag ta och byta om och klä på lillprinsen för att bege om ner på stan och möta upp systern för att ta en promenad i det fina vädret :o) För nu lyckades ju solen komma igenom molnen och snön försvann igen! Har lite huvudvärk men hoppas det försvinner av promenaden.

Alldeles nyss så åt Edvin lite av smakportionen potatis o palsternacka och denna gång åt han faktiskt rätt så mycket och det verkade som om han uppskattade att prova någe annat. Alltså jag blandar ju ut det mer ersättning för att det ska bli ner löskonsistens och så att det smakar lite mer likt det han alltid ätit, men ändå! Vi har lite kvar av potatis o palsternacka men sen blir det kanske morot eller broccoli. På BVC tyckte hon att vi kanske kunde börja lite med gröt också så jag ska handla lite banangröt och ge det på kvällarna och smakportion till lunch.

Ajust det nu ska vi inte tillbaka på BVC förrens den 2o April eftersom vi ska på återbesök på sjukhuset den 8 April, så då blir det ju vägning och mätning där. Även sjukgymnasten kommer och kollar till lillprinsen, hoppas hon tycker att han är duktig :o) och hoppas han har börjat greppa lite mer medvetet då med han försöker ju så gärna med det mesta skulle vara kul om han kunde ta nappen och sätta den rätt i munnen och inte slå den i hans öga eller så som han gör nu, men han är såååå söt.

KramsKrams

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar